Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

ROZCHOD v šoubiznise: Lucia Kurilovská a Henry Tóth išli po dvoch rokoch OD SEBA!

Rozchod!
Rozchod! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už viac netvoria pár! Lucia Kurilovská (56) a Henry Tóth (61) sa rozišli. Hudobník prehovoril...

V máji 2022 sa prevalilo, že Lucia Kurilovská a Henry Tóth tvoria pár. Spoznali sa na vernisáži. Na verejnosti sa ukazovali ako dve hrdličky. Netrvalo dlho a začali aj spolu bývať. Ich láske však po dvoch rokoch odzvonilo. Informoval o tom denník Plus jedeň deň.

„Dlhší čas sme sa nevideli. Obidvaja sme tak pracovne zaneprázdnení, že sme sa dlho nevideli,” vyjadril sa Henry Tóth. „Tak taký je život, obaja máme málo času, že sa dlho nevidíme. Nechcem to však nejako viac rozoberať. Už dlhšie nie sme spolu a doteraz si to nikto nevšimol (smiech),” prezradil s tým, že sa teraz sústreďuje viac na prácu.

„Teším sa, veľa hrám, cestujem po celej republike, konečne, lebo dva roky som nehral a teraz hrám fakt nonstop,” povedal. „Za posledné tri týždne som doma spal tri dni, inak všade možne v hoteloch. Takto sa mi to páči. Človek ani nemôže mať vzťah pri takomto spôsobe života,” dodal. Hudobník je otcom troch detí, synov, ale s ich matkou sa nikdy neoženil. Kurilovská od rozvodu v roku 2006 žila s dcérou sama.

Viac o téme: RozchodLucia KurilovskáHenry Tóth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu