Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Jasminine zábery z dovolenky: Šťavnaté pózy... To je RIŤKA!

Jasmína Alagič
Jasmína Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

KEFALONIA - Jasmina Alagič (35) si užíva more, slnečné lúče a piesok na dovolenke v Kefalonii. Grécku krásu zachytila aj na fotografiách, na ktorých pózuje. Sexi ako nikdy predtým!

Jasmina Alagič je žiadanou slovenskou moderátorkou. Jej rečový talent si všimli aj v televízii Joj, keď ju obsadili do šou Česko Slovensko má talent. Tá od roku 2021 dopĺňa tím ľudí, ktorí na zábavnom programe pracujú. Príležitostí má viac než dosť, a tak je veľmi pracovne vyťažená. Aktuálne išli pracovné záležitosti a povinnosti bokom. Hnedovláska si totiž išla užiť dovolenku do zahraničia. Presnejšie tento rok zvolila ako destináciu Grécko, ktoré svojimi krásami vyráža dych nejednému turistovi.

Galéria: Jasmina Alagič

 „Krásny pondelok od tej najväčšej milovníčky života, ktorá keby má tu moc, tak zostrojí teleport aby ste sa v tento moment mohli preniesť tam, kde túžite by," napísala. „Toto Grécko bol geniálny nápad,“ dodala. Na sociálnej sieti sa podelila aj s pár zábermi. Na fotografiách je veľmi sexi. Ukázala svoju dokonalú figúru v plavkách. No a jej dvorný stylista ju nešetril pozitívnym komentárom. „To je riťka, ako z magazínu,“ napísal Milan Švingál. Veď posúďte sami!

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu