Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

KOLÍZIA Joža Ráža s cyklistom: Hudobník prehovoril... Šokujúci DÔVOD, prečo nezastavil!

KOLÍZIA Joža Ráža s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Vraj sa chcel vyhnúť pozornosti. „Keby som to riešil, keby som zasa riešil to, tak ma všetci odfotia, budú to rozmazávať, aj tak to rozmazávajú. Ale ja som v tom absolútne nevinne. Bolo jasné, že mu nič neni. Lebo spadol síce, ale hneď vstal, zobral bicykel a išiel preč takže.. Nemal som dôvod zastaviť. Lebo mňa všetci strašne radi fotia, všetci chcú so mnou niečo mať a chcú podpis alebo vypiť si alebo čo... Proste ja sa nerád takto ukazujem,“ vysvetlil Ráž. 

A keď redaktor podotkol, že to teraz naňho hádže zlé svetlo, odpovedal: „Ja viem, ale ja som v tomto opatrný. Lebo mám hrozné skúsenosti s tým, že som populárny a ľudia stále so mnou niečo chcú mať a to sa nedá vydržať. To je... Fu!“ A skutočne, reportáž si všimol aj redaktor Rasťo Iliev, ktorý ju natočil na zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. No a komentujúci na adresu hudobníka nešetrili kritikou. 

„Čože? Toto dúfam nemyslel vážne!“ napísal jeden z prekvapených komentujúcich. „Takže, keď si populárny, tak nemusíš dodržiavať zákony. Toto je drzosť najvyššieho levelu,“ pridal sa ďalší. A ďalší pripomenul aj jeho vážnu nehodu na motorke spred rokov. „Keby sa tak isto zachovali ľudia v jeho prípade, už by sa tu nestrápňoval. Bezcharakterný a arogantný.“

Viac o téme: NehodaElánJožo Ráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu