Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Dušan Cinkota poriadne prekvapil: Naozaj tomuto vďačí za úspech svojho dlhoročného manželstva?

Premiéra filmu Imaginárni priatelia
Premiéra filmu Imaginárni priatelia (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Niet nad dobré priateľstvo! Svoje o tom vie aj Dušan Cinkota, ktorý si v živote preskákal všeličím. Avšak nielen na kamarátov potrebuje mať človek "dobrý nos". Rovnako to platí aj v manželstve.

Do našich kín prišla rodinná komédia s názvom Imaginárni priatelia. Dobrodružný príbeh o dievčatku s mimoriadnymi schopnosťami a srdcom na správnom mieste režiséra Johna Krasinskeho hľadá odpoveď na otázku, kam sa podeli fiktívni hrdinovia nášho detstva a čo asi robia. Jednému z nich prepožičal svoj hlas aj známy slovenský herec Dušan Cinkota, ktorý vo filme dabuje Bluea.


Pri téme priateľstva sme ostali aj s obľúbeným hercom a boli sme zvedaví, čo je pre neho v priateľstve najdôležitejšie. „My sme to tak nedávno pomenovali, že slovo. Lebo slovo robí chlapa a ono sa to akosi prestalo nosiť, nemá zďaleka takú váhu ako kedysi,“ netají Cinkota rozčarovanie a je rád, že je obklopený priateľmi, ktorí s ním držia už dlhé roky. „Je to taký zvláštny paradox, moji priatelia neubudli, ale deje sa to ľuďom bežne, že kamaráti sa redukujú rôznymi životnými situáciami. Ja to beriem tak, že je všetko ako má byť“. A hoci by sa zdalo, že si vie ľudí okolo seba dobre vybrať, je to vraj celkom naopak. „Ja vôbec nemám odhad na ľudí, povedalo mi to aj veľa kamarátov, aby som sa radšej prišiel vždy poradiť“, prezrádza so smiechom. Ináč je to v prípade jeho manželky a svedčí o tom aj fakt, že dvojica je spolu už celých dvadsať rokov. Cinkota jasne pomenoval, kto z nich mal na koho nos. A prekvapil vyjadrením, v čom vidí tajomstvo úspechu šťastného manželstva! 

Dušan Cinkota svojimi slovami poriadne prekvapil: Toto je za úspechom jeho dlhoročného manželstva? (Zdroj: NL/TH)

 

Viac o téme: Dušan CinkotaManželstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu