Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Christian Bale jedol kvôli úlohe živé hady

(Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Christian Bale zjedol na posedenie živého hada. V záujme filmu! 33 ročného herca vyzval k hostine obsahujúcej niekoľko živých zvierat režisér jeho nového filmu Werner Herzog. A Christian výzvu prijal.

„Pýtal sa ma, čo by som povedal preplávaniu rieky zamorenej hadmi? Tak som mu odpovedal, čo by na to povedal on. Tvrdil mi, že pokiaľ do toho pôjdem ja, prepláva ju aj on. A rovnako to bolo aj s tým živým hadom,“ povedal novinárom Bale, ktorý sa nakoniec do plaza skutočne zakusol.

„Bola to kuriózna konverzácia plná šialenejších a šialenejších otázok. Pripadlo mi to všetko ale ako maximálne zaujímavé, tak som do toho šiel,“ tvrdí Christian, ktorý kvôli úlohe schudol viac ako 25 kilogramov.

Popri hadovi si pochutnal tiež na živých červoch. Na príkaz režiséra, ktorý chcel mať scénu čo najrealistickejšiu. „Dnes sú filmy plné počítačových efektov. Chcel som, aby ľudia začali opäť veriť svojim očiam,“ tvrdí Herzog.

Bale vo svojom novom filme hrá Dietera Denglera, nemecko-amerického námorného pilota, ktorý lietal vo vietnamskej vojne. Keď bolo jeho lietadlo zostrelené, stal sa väzňom šialenej džungle v Laose. Nakoniec sa mu ale podarilo prežiť.


Ukážka zo spomínaného filmu Rescue Dawn, kde si zahral Christian Bale:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu