Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Veľký návrat kapely Brontosauři revival na Liptov!

PR článok
(Zdroj: Brontosauři revival)

Brontosauři revival opäť v Demänová Rezort: Pripravte sa na nezabudnuteľný večer! Kapela Brontosauři revival sa vracia na Liptov, aby svojim fanúšikom priniesla autentickú atmosféru československého folku.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Nezmeškajte tento jedinečný koncert

Po úspešnom minuloročnom vystúpení sa oficiálni Brontosauři revival opäť vracajú do krásneho prostredia Demänová Rezort. Už 16. novembra si budete môcť užiť nielen notoricky známe hity.

Pripravte sa na večer plný emócií, nostalgie a jedinečnej atmosféry!

Pri príležitosti výročia Nežnej revolúcie sa Demänová Rezort rozhodla usporiadať hudobné podujatie, ktoré opäť spojí Slovákov a Čechov! Kapela Brontosauři revival je jediným oficiálne uznávaným revivalom, čo dodáva ich vystúpeniam jedinečný rozmer. Vznikli z túžby oživiť nezabudnuteľnú hudbu a priniesť ju späť na pódia. Ich repertoár zahŕňa nielen známe piesne, ale aj menej známe klenoty, ktoré vzdávajú hold pôvodným autorom.

Minuloročný koncert očami lídra skupiny

Keďže sa dátum koncertu blíži zaujímalo nás, aké pocity a očakávania majú členovia kapely Brontosauři revival. Rozhodli sme sa preto opýtať zakladateľa skupiny, Jaroslava Marhana, čo si myslí o nadchádzajúcom vystúpení a aké novinky pripravujú pre svojich fanúšikov.

Minulý rok ste už vystupovali v Demänová Rezort. Aké zážitky a dojmy ste si odniesli z tohto miesta? “Naozaj krásny, jedinečný a výnimočný zážitok. S ľuďmi ktorí prišli na koncert sa nám veľmi páčilo, preto sme samozrejme radi, že si koncert zopakujeme aj tento rok. Ľudia boli absolútne skvelí, spontánni, naladení s nami na rovnakú vlnu a spievali od samého začiatku, čo nie je vždy pravidlom. Okrem toho musím spomenúť úplne úžasné prostredie, ktoré dotváralo príjemnú atmosféru koncertu.”

Plánujete tento rok niečo nové alebo iné v porovnaní s minulým rokom? Čo môžu fanúšikovia očakávať na tohtoročnom koncerte? “Na tento rok neplánujeme žiadne veľké zmeny, možno len obmenu niekoľkých piesní. Koncert sa bude niesť v rovnakom duchu ako minulý rok - spomenieme bratov Nedvědovcov, kapelu Brontosauři a Spirituál Kvintet.”

Ak ste minulý rok tento hudobný zážitok zmeškali, teraz máte druhú šancu spojiť spomienkový večer s čarovným jesenným pobytom. Demänová Rezort má v ponuke  rôzne možnosti ubytovania – od dvojlôžkových izieb až po luxusné wellness chaty. Rezervujte si svoj pobyt a zakúpte si lístky už teraz a užite si tento skvelý koncert naplno.

Vstupenky na Predpredaj.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu