Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Zbierka Biela pastelka opäť v tatranských vlakoch ZSSK

PR článok
(Zdroj: Biela pastelka)

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) sa opäť stáva hrdým partnerom verejnej zbierky Biela pastelka, ktorú organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Zbierka sa uskutoční v piatok, 20. septembra 2024 na tratiach Tatranských elektrických železníc (TEŽ). Výnos bude použitý na podporu programov a aktivít zameraných na pomoc nevidiacim a slabozrakým, vrátane obhajoby ich záujmov a podpory legislatívnych zmien.

„Sme radi, že môžeme opäť pomôcť komunite nevidiacich a slabozrakých v rámci zbierky Biela Pastelka, ktorá sa  po 3-krát koná v našich vlakoch na tratiach Tatranských elektrických železníc. Cestujúci sa tak nielenže budú môcť prepraviť krásnym prostredím Tatier, ale zároveň prispieť na dôležitý charitatívny účel,“ uviedol Dominik Drevický, hovorca ZSSK.

Na tratiach Poprad-Tatry – Starý Smokovec – Štrbské Pleso a Starý Smokovec – Tatranská Lomnica od 8:00 do 17:00 budú môcť cestujúci prispieť dobrovoľníkom z Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Tí budú rozpoznateľní podľa bielych tričiek s logom Biela pastelka a budú mať so sebou papierové bielomodré pokladničky farby s modrou potlačou, registračným číslom Ministerstva vnútra SR a QR kódom pre priamu online platbu. 

„Ďakujeme Železničnej spoločnosti Slovensko i darcom, ktorí sa v rámci cestovania rozhodnú prispieť na dobrú vec. Nech im biela pastelka pripomenie ich dobrý skutok a solidaritu s ľuďmi so zrakovým postihnutím,“ hovorí Eliška Fričovská, PR manažérka Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska. 

Viac informácií o verejnej zbierke nájdete na stránke www.bielapastelka.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu