Dezerty
Viac ako 30 autorov prispelo do pestrofarebnej mozaiky receptúr z rôznych kútov sveta, tradičných, vekmi overených, i tých novších. Kniha Vás zoznámi s pôvodom niektorých surovín známych i menej rozšírených a poskytne zopár dobrých rád do Vašej kuchyne.
Nechajte sa inšpirovať a prekvapte svoju rodinu alebo priateľov exotickým mangovým foolom, jablkovým koblerom alebo newyorským tvarohovým koláčom. Nemusíte sa báť, že strávite v kuchyni celé hodiny. Každý recept je označený podľa dĺžky trvania a náročnosti.
Dátum vydania: november 2006
Cena: 499,- Sk
ISBN: 80-8085-209-X
Zaradenie: Kuchárske knihy
Edícia: Moderná kuchárka
Nová/Dotlač: novinka
EAN: 9788080852092
Väzba: tvrdá s prebalom
Formát: 21,5 x 27,5 cm
Rozsah: 304 strán
Editorka: Katarína Halčinová
Preklad: Zuzana Šeršeňová
Jazyk: slovenský
Dátum vydania: november 2006
Cena: 499,- Sk
ISBN: 80-8085-209-X
Zaradenie: Kuchárske knihy
Edícia: Moderná kuchárka
Nová/Dotlač: novinka
EAN: 9788080852092
Väzba: tvrdá s prebalom
Formát: 21,5 x 27,5 cm
Rozsah: 304 strán
Editorka: Katarína Halčinová
Preklad: Zuzana Šeršeňová
Jazyk: slovenský