Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Alkohol na cestách! Polícia na východe obvinila viacero vodičov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ŠTEFANOVCE/HRABOVEC NAD LABORCOM - Polícia obvinila dvoch vodičov na Zemplíne z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V nedeľu (27. 10.) dopoludnia v smere do obce Štefanovce v okrese Vranov nad Topľou policajná hliadka kontrolovala 33-ročného vodiča osobného auta, ktorý nafúkal viac ako 2,1 promile. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, muž skončil v cele policajného zaistenia.

Druhý obvinený vodič bol hliadkou zastavený v obci Hrabovec nad Laborcom, kde viedol traktor s prívesným vozíkom domácej výroby bez evidenčných čísel po miestnej komunikácii. "Dychová skúška u muža mala pozitívny výsledok, presiahla 1,6 promile," doplnila hovorkyňa.

Alkohol na cestách! Polícia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Vodič s 2,7 promile alkoholu po nehode pri Spišskom Podhradí ušiel

Polícia obvinila 25-ročného muža, ktorý v piatok (25. 10.) večer viedol motorové vozidlo v smere od obce Žehra na mesto Spišské Podhradie, pričom prešiel do protismeru, kde narazil do osobného vozidla. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, vodič na mieste nehody nezotrval.

Policajná hliadka ho vypátrala a skontrolovala. "Vodič sa podrobil dychovej skúške, jej výsledok presiahol 2,7 promile," spresnila hovorkyňa s tým, že škoda na motorových vozidlách bola predbežne vyčíslená na približne 12.000 eur. Vodič skončil v cele policajného zaistenia.

Viac o téme: PolíciaAlkoholTraktorOsobné auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu