Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Tragický záver pátrania! Zúfalá sestra hľadala svojho brata, mobil lokalizovali v dedine: Petra našli, žiaľ, neskoro

(Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj, Pátrací Tím Východ)

TREBIŠOV - Zúfalá sestra uplynulý víkend pátrala po svojom milovanom bratovi. Naposledy mu lokalizovali mobil v centre dediny, avšak následne bol vypnutý. Odvtedy ho nikto nevidel. Pátrací tím ho našiel, žiaľ, neskoro.

Po Petrovi začala sestra pátrať v piatok 25. októbra 2024 večer. Naposledy ho podľa jej slov videli v ten istý deň okolo obeda v obci Streda nad Bodrogom. Na sebe mal oblečené pracovné zelené monterky, mikinu a botasky. Odvtedy sa však nikomu neozval.

archívne video

Záchranári pátrajú v oblasti, kde sa potopila plachetnica Bayesan plaviaca sa pod britskou zástavou (Zdroj: X/Vigili del Fuoco)

"Mobil bol lokalizovaný v centre dediny, až po Kameneckú ulicu. Už ho má vypnutý. Prosím, keď ho niekto videl, ozvite sa mi," poznamenala ešte v ten istý večer zúfalá sestra. Do terénu preto okamžite vyšiel Pátrací tím Východ, ktorý sa Petra pokúšal nájsť.

O deň neskôr prišla zdrvujúca správa. Petra našli, žiaľ, neskoro. "Pátranie odvolané, nezvestný Peter F. sa našiel, žiaľ neskoro. V mene Pátracieho tímu Východ vyjadrujeme príbuzným a priateľom Úprimnú sústrasť," poznamenal Pátrací Tím východ na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieStreda nad Bodrogom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu