Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Tragédia pri práci na východe Slovenska! Otec zomrel priamo pred očami syna: Jeho telo našli v Hornáde

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

KOŠICE - Obrovská tragédia sa stala na východe Slovenska medzi obcami Kokšov-Bakša a mestskou časťou Košice. Na brehu rieky Hornád našli telo 44-ročného muža. Ten mal spadnúť počas prác z mostnej konštrukcie, na ktorej mal pracovať aj so svojím synom.

Telo 44-ročného muža našla polícia včera 14. októbra na brehu rieky Hornád. Podľa informácií noviny.sk mal muž počas prác spadnúť z mostnej konštruckie. "V pondelok 14. októbra popoludní bolo na brehu rieky Hornád nájdené telo 44-ročného muža bez známok života, ktorý podľa doterajších informácií pravdepodobne spadol z kovového nosníka mostovej konštrukcie, ktorá sa nachádza na dočasnom premostení cez rieku Hornád medzi obcami Kokšov Bakša a mestskou časťou Košice Krásna," potvrdila informáciu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Pri obrovskej tragédii bol aj jeho syn, ktorý s ním údajne na stavbe pracoval. Ten sa ho snažil oživovať avšak, žiaľ, bez úspechu. Muž pravdepodobne nebol dobre zaistený a preto spadol. Polícia začala trestné stíhanie. "Po ukončení obhliadky udalosti polícia začala vo veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Presná príčina, ako k tejto tragickej udalosti došlo, je predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala policajná hovorkyňa.

K tragédii sa vyjadrila aj Národná diaľničná spoločnosť. "Zhotoviteľ nás informoval o včerajšej tragédii jedného z pracovníkov subdodávateľskej spoločnosti. Za Národnú diaľničnú spoločnosť vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, blízkym a priateľom a poskytneme plnú súčinnosť pri prešetrovaní tragédie," uviedla v stanovisku.

Viac o téme: MostTragédiaTeloKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu