Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

AKTUÁLNE Obrovská tragédia v Trnave: V rodinnom dome našli mŕtvych manželov! Syna zadržali

(Zdroj: Topky)

TRNAVA - Polícia aktuálne zasahuje pri hrôzostrašnom náleze dvoch mŕtvych tiel v rodinnom dome v Trnave. Na mieste zadržali jednu osobu.

Polícia bola dnes privolaná do rodinného domu v Trnave k hrôzostrašnému nálezu. Na mieste boli nájdené dve osoby bez známok života. "Policajti sú na mieste udalosti, okolie uzavreli a zabezpečili," poznamenala trnavská polícia na sociálnej sieti.

archívne video

Tragická nehoda chodca v Žarnovici. Zábery nie sú vhodné pre citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Jedna osoba bola políciou obmedzená na osobnej slobode. "Operačné stredisko vyslalo na miesto krajský výjazd. Momentálne vykonávame prvotné úkony na mieste činu. Bližšie informácie poskytneme, akonáhle to situácia dovolí," dodala trnavská polícia.

 

➡TRAGICKÁ UDALOSŤ V TRNAVE 👮NA MIESTE ZASAHUJÚ POLICAJTI 🚓Polícia bola privolaná do rodinného domu v meste Trnava, kde...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, October 15, 2024

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk malo ísť o manželov. Polícia zadržala ich 44-ročného syna, ktorý je z tohto zločinu podozrivý. 

Viac o téme: TragédiaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu