Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

Na sídlisku došlo k nešťastiu! Dievčatko (4) vypadlo z okna štvrtého poschodia paneláka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

ŽILINA - Na jednom zo žilinských sídlisk došlo k veľkému nešťastiu. Z okna na štvrtom poschodí vypadlo 4-ročné dieťa, jeho zranenia si vyžiadali prevoz do nemocnice.

archívne video

Šialené zábery! Do cisterny pri zásahu narazilo osobné auto, hasičov delili od zrážky centimetre (Zdroj: Facebook/Hasiči Karlovarského kraje HZS KVK)

Nešťastie sa udialo na žilinskom sídlisku Hájik. O prípade informujú noviny.sk, pričom podľa ich informácií ide o štvorročné dievča. Dramatické chvíle im opísali susedy, ktoré žijú v tom istom vchode paneláku. "Prišla som z roboty, dcéra videla, ako padá dieťa zo štvrtého poschodia, kde bolo otvorené okno. Je to 4-ročné dievčatko, ktoré strážila stará mama, spadlo na zem," priblížila jedna zo svedkýň. Susedia, čo boli v okne, zavolali záchranku.

"Na základe doposiaľ vykonaného šetrenia bolo zistené, že cez otvorené okno vypadlo zo 4. poschodia maloleté dieťa," informovala TV Joj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Zuzana Šefčíková, podľa ktorej dieťa utrpelo zranenia, ktoré si vyžiadalo jeho okamžitý prevoz do nemocnice. Dievčatko je hospitalizované na detskom ARE martinskej nemocnice. 

"Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženie na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a pre citlivosť prípadu nebudeme k veci poskytovať žiadne bližšie informácie," skonštatovala na záver policajná hovorkyňa.

Viac o téme: DievčatkoŽilinaVypadnutie z oknaSídlisko Hájik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu