Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Počas štvorhodinovej akcie zistili policajti v Žilinskom kraji 55 priestupkov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ŽILINA - Počas pondelkovej rannej celokrajskej kontroly zistili policajti na cestách Žilinského kraja spolu 55 dopravných priestupkov. O výsledkoch štvorhodinovej policajnej akcie informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Celokrajská akcia bola prioritne zameraná na zisťovanie alkoholických nápojov a iných návykových látok u vodičov motorových a nemotorových vozidiel. "Dychovej skúške sa podrobilo 4377 vodičov motorových vozidiel a nemotorových účastníkov cestnej premávky. Vykonanými dychovými skúškami bolo zistených 12 požití alkoholických nápojov do jedného promile u vodičov motorových vozidiel a v jednom prípade u cyklistu," uviedla Šefčíková.

archívne video

Policajná naháňačka cez tri štáty: Muž bránil spolujazdcovi odísť z vozidla, následne narazil do stĺpa (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. "Kombinácia alkoholu a šoférovania nikdy nie je správne riešenie," dodala policajná hovorkyňa.

 

NAPRIEK AVÍZE O AKCII SA NAŠLI NEZODPOVEDNÍ VODIČI🚗🚴 ✅Dnes prebehlo na území Žilinského kraja dopravno – bezpečnostné...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Monday, October 7, 2024
Viac o téme: AlkoholVodičiPriestupkyPolícia Žilinský kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu