Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

VIDEO Sekundy hrôzy na ulici v Revúcej! Stačila chvíľa a žena by prišla o život

(Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Sekundy hrôzy prežívali príslušníci polície v Revúcej. Žena pred zrakmi náhodných okoloidúcich odpadla. Hliadka bojovala o jej život.

Policajná hliadka z Obvodného oddelenia PZ v Revúcej v stredu 25.septembra pátrali po páchateľovi, ktorý mal kradnúť. Na Komenského ulici v Revúcej si počas toho všimli hlúčik ľudí, ktorí stoja okolo ženy. Okamžite preto zastavili, aby zistili, čo sa deje.

Policajti bojovali o život ženy priamo na ulici (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Podľa polície, žena pred zrakmi ľudí náhle odpadla. "Zistili, že 59-ročná žena pred ich zrakmi skolabovala. Policajti neváhali ani chvíľu, po kontrole vitálnych funkcií začal jeden z členov hliadky s resuscitáciou, kým druhý zabezpečoval informačný tok s operačným strediskom záchrannej služby," poznamenala banskobystrická polícia na sociálnej sieti.

Ženu sa vďaka rýchlej reakcii policajtov podarilo zachrániť. "Po niekoľkých minútach na miesto prišlo vozidlo rýchlej zdravotníckej pomoci a záchranári pokračovali v oživovaní. Táto dráma nakoniec dopadla dobre, pani sa podarilo prebrať a v súčasnosti je v nemocnici v opatere lekárov. Podľa ich vyjadrenia, boli z hľadiska jej záchrany rozhodujúce práve prvé minúty. Ďakujeme hliadke za rýchlu a profesionálnu reakciu a aj všetkým občanom, ktorí sa na mieste nachádzali a pomáhali. Kolegovia, skvelá práca," dodala polícia.

Viac o téme: Polícia RevúcaŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu