Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Muž vrazil do policajtov, padli výstrely! Obaja skončili v nemocnici: Po Michalovi teraz pátrajú

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

RADOĽA - Skutočná dráma sa odohrala v obci Radoľa v okrese Kysucké Nové Mesto. Muž, ktorý mal uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlo, unikal hliadke. Následne do nich narazil. Policajti boli nútení použiť varovné výstrely. Páchateľ z miesta činu ušiel.

Hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Kysucké Nové Mesti v nedeľu poobede spozorovala v obci Radoľa v okrese kysucké Nové Mesto vodiča, ktorý viedol potorové vozidlo značky Peugeot Boxer, napriek tomu, že má uložený zákaz. Hliadka sa okamžite rozhodla konať a muža zastaviť.

Náhle však došlo k scéne ako z akčného filmu. 33-ročný muž začal hlaidke unikať a narazil do policajtov. "Pri snahe zastaviť vozidlo došlo k zraneniu oboch príslušníkov, ktoré si vyžiadali ich vyšetrenie v nemocnici. Zároveň hliadka použila nie len varovný výstrel ale aj výstrely na unikajúce vozidlo. Vodič však z miesta ušiel," poznamenala žilinská policia. Muž teraz čelí obvineniu. "Po zabezpečení a vyhodnotení dôkazov vzniesol vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v Čadci obvinenie vodičovi za zločin útoku na verejného činiteľa a za prečin marenie výkonu úradného rozhodnutia," dodala polícia.

Muž vrazil do policajtov,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj )

Podľa portálu mykysuce ide o 33-ročného Michala N., po ktorom polícia včera spustila pátranie. "Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po podozrivej osobe. Michal N., 33 ročný, bytom mesto Kysucké Nové Mesto. Menovaný je podozrivý zo spáchania trestného činu útoku na verejného činiteľa," poznamenala žilinská polícia.

 

AKTUALIZÁCIA: PÁTRAME PO OBVINENOM‼️ ÚTOK NA VEREJNÉHO ČINITEĽA - POMÔŽTE NÁM VYPÁTRAŤ PODOZRIVÉHO Okresné...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Monday, September 16, 2024

Michal má krátke čierne vlasy a čiernu bradu dĺžky 3-4cm. Naposledy mal na sebe tmavú bundu. "Akékoľvek informácie k podozrivej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ," dodali muži zákona.

Viac o téme: NehodaStreľbaDodávkaPolícia Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu