Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúci prípad v Púchove: Opitý muž napadol manželku a vyhrážal sa synom zbraňou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

PÚCHOV - Polícia obvinila 48-ročného muža z Púchovského okresu z prečinu nebezpečného vyhrážania. Smrťou sa vyhrážal manželke a synom, manželku fyzicky napadol. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Obvinený pod vplyvom alkoholu najskôr manželke a dvom synom vulgárne nadával. Manželke potom vytrhol telefón z rúk a hodil ho na zem. Keď sa ho snažila zodvihnúť, muž ju zozadu sotil, v dôsledku čoho spadla na zem.

archívne video

Po lúpeži so zbraňou sa preliekol a utiekol: Polícia pátra po totožnosti muža (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

"Do kuchyne prišli synovia, ktorí začali matku brániť a opitého agresívneho otca zložili na zem, kde ho držali až do príchodu policajnej hliadky. Otec sa aj svojim synom opakovane vyhrážal zastrelením," informovala hovorkyňa.

 

😡NAPADOL SVOJU ŽENU AJ DETI 👮Polícia v Púchove vyšetruje prípad nebezpečného vyhrážania sa vlastnej žene a deťom. ➡Na...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, September 17, 2024

Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu, na vyzvanie policajtom vydal niekoľko strelných zbraní a strelivo. Čeliť bude aj obvineniu z prečinu nedovoleného ozbrojovania. V dychu mu policajti namerali 1,52 promile alkoholu. Policajti navrhli väzobné stíhanie obvineného, rozhodovať o ňom bude súd.

Viac o téme: ZastrelenieVyhrážaniePolícia Obvinenie Púchov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu