Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Dráma na populárnej pláži! VIDEO Thajčan zbil indického turistu do bezvedomia: Sexuálne obťažoval jeho manželku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto YouTube/ AMARINTV : อมรินทร์ทีวี)

PATTAYA - Na populárnej thajskej pláži v Pattayi došlo k násilnému stretu medzi Thajčanom a indickým turistom. Incident sa začal nevinným fotografovaním, no skončil obvinením zo sexuálneho obťažovania a fyzickým útokom, po ktorom skončil Ind v bezvedomí. Miestna polícia prípad vyšetruje.

Thajčan minulý týždeň napadol na pláži v thajskom meste Pattayi opitého Inda, ktorý po jeho útoku upadol do bezvedomia, informuje portál The Thaiger. Na miesto boli privolaní záchranári, aby poskytli prvú pomoc zranenému mužovi z Indie. Po príchode záchranný tím našiel dvoch Indov, ktorí niesli svojho zraneného priateľa cez pláž.

Na videu natočenom svedkom bolo vidieť indického muža ležiaceho v bezvedomí na pláži s krvavými ranami na tvári. Záchranári sa ponáhľali poskytnúť prvú pomoc zranenému cudzincovi, ale on ich pomoc odmietol. Traja Indovia požiadali záchranárov, aby zavolali políciu s tým, že nikomu inému neveria. Záchranný tím potom kontaktoval policajnú stanicu.

Keď dorazila polícia, tak traja Indovia jej povedali, že neznámy Thajčan zbil jedného z nich do bezvedomia. Naliehal na políciu, aby zaistila spravodlivosť a potrestala thajského útočníka. Skupina Indov tiež poprosila políciu, aby poslala ich priateľa do nemocnice, pretože dôverujú len úradom.

Dôvodom napadnutia malo byť obťažovanie manželky

25-ročná Thajčanka menom Ae vysvetlila celú situáciu polícii. Ae uviedla, že ona a jej priatelia si užívali na pláži, keď k nim pristúpil jeden z indických mužov a požiadal ich o spoločnú fotografiu. Ae vysvetlila, že ona a jej priatelia súhlasili s fotografovaním a každý Ind z ich skupiny sa postupne striedal pri pózovaní s nimi. Zranený Ind bol posledný, kto sa fotografoval. Počas toho údajne chytil jednu z jej kamarátok za brucho a pokúsil sa ju pobozkať. To nahnevalo manžela Aeinej priateľky, ktorý potom Inda napadol. 

Napadnutý Ind
Zobraziť galériu (2)
Napadnutý Ind  (Zdroj: Repro foto YouTube/ AMARINTV : อมรินทร์ทีวี)

Polícia požiadala skupinu Indov, aby prišli na policajnú stanicu a podali formálnu sťažnosť proti thajskému útočníkovi. Prípad je aktuálne v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: PattayaNapadnutieThajskoIndovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu