Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Šokujúce vyčíňanie opitého muža (42)! Cestu si skrátil kolmo cez oba pruhy D1, tam ho zachytilo auto

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Absolútny hazard! Opitý 42-ročný muž si v piatok večer skrátil cestu cez diaľnicu D1 v obci Hrádok v okrese Nové Mesto nad Váhom. Zachytilo ho auto, ktoré ho odhodilo ku zvodidlám. Následne sa preplazil na trávu smerom k čerpacej stanici, kde si ho všimli prítomní zamestnanci.

archívne video

Kolobežkár nedobrzdil a takmer skončil v kufri auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Ako informuje trenčianska krajská polícia, v piatok vo večerných hodinách pri obci Hrádok si 42-ročný muž v tmavom oblečení skrátil cestu kolmo cez oba smery diaľnice D1 z jednej čerpacej stanice na druhú. "V smere na Žilinu ho zachytilo pravou prednou časťou vozidlo, následkom čoho chodca odhodilo k pravým kovovým zvodidlám. Chodec sa následne preplazil popod zvodidlá na trávnatú plochu, kde si ho všimli zákazníci čerpacej stanice," informuje polícia.

Dodáva, že po príchode policajnej hliadky bol 42-ročný muž podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,13 promile alkoholu v krvi. "Upozorňujeme chodcov, že prechádzanie cez diaľnicu je zakázané a mimoriadne nebezpečné," varuje polícia a vyzýva občanov, aby si chránili svoj život a dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

Viac o téme: Opitý chodecHrádokDiaľnica D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu