Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Polícia v Banskej Bystrici odhalila ďalších troch vodičov pod vplyvom omamných látok

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA - Policajti v Banskej Bystrici odhalili počas uplynulých dní ďalších troch vodičov, ktorí jazdili pod vplyvom omamných látok. Všetkým trom zakázali ďalšiu jazdu. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia.

V piatok (6. 9.) zastavili a kontrolovali 34-ročného vodiča z Banskej Bystrice, ktorý mal pozitívny výsledok na THC a rovnaký výsledok zistili nasledujúci deň aj u 27-ročného Banskobystričana.

archívne video

Hádka vodičov v bratislavskom Ružinove (Zdroj: Tip čitateľa)

"Tretím bol 36-ročný vodič z Humenného, ktorý policajtom tvrdil, že žiadne doklady pri sebe nemá, pretože je tak zvyknutý z Nemecka, kde mu stačí mať všetko v aplikácii. Tým, že má v zahraničí zadržaný 'vodičák' sa už nepochválil. Policajti to zistili následnou lustráciou. Vodič mal výsledok pozitívny na metamfetamín. Skríningový test v zdravotníckom zariadení potvrdil okrem neho aj prítomnosť extázy," uviedla polícia, ktorej prítomnosť zakázaných látok umožňujú rýchlo zistiť orientačné drogové testy.

Test u všetkých ukázal pozitívny výsledok na metamfetamín

Policajti už minulý týždeň informovali o piatich vodičoch, ktorí na cestách v Banskej Bystrici jazdili pod vplyvom omamných látok. Test u všetkých ukázal pozitívny výsledok na metamfetamín. Medzi nimi bol aj 26-ročný vodič taxislužby. Zadržali im vodičský preukaz a ďalšiu jazdu zakázali. Polícia apeluje na všetkých vodičov, aby sa zdržali požívania omamných a psychotropných látok pred jazdou a počas nej, predídu tak tragédiám na cestách.

Viac o téme: Polícia Omamné látkyBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu