Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragédia v dome na juhu Slovenska: Muž zaškrtil družku a potom sa obesil! Polícia začala trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj)

DOLNÉ SALIBY – Nedeľné popoludnie sa v Dolných Salibách v okrese Galanta nieslo v znamení tragickej udalosti, ktorá si vyžiadala životy dvoch ľudí. Polícia bola privolaná do jedného z rodinných domov, kde našla 52-ročnú ženu a 47-ročného muža bez známok života.

archívne video

Na Zlatých pieskoch našli telo 48-ročného Bratislavčana (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Podľa portálu noviny.sk mal 47-ročný muž vlastnými rukami zaškrtiť svoju priateľku. Následne po čine sa rozhodol ukončiť aj svoj život a v priestoroch domu sa obesil. Susedia páru tvrdia, že išlo o bezproblémových ľudí. Telá muža a ženy objavil ich príbuzný, ktorý vzápätí zalarmoval políciu. 

„Vyšetrovateľ krajskej kriminálnej polície začal v prípade nálezu ženy bez známok života, trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a v súvislosti s nálezom mŕtveho muža trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ informuje polícia.

Policajti z odboru kriminálnej polície na prípade naďalej pracujú a vyhodnocujú všetky získané informácie, aby objasnili okolnosti, za ktorých k včerajšej tragédii došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo. „V súčasnosti policajti vykonávajú potrebné procesné úkony a vo veci budú prebiehať aj viaceré znalecké dokazovania. Vzhľadom na uvedené nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie,“ dodáva polícia.

 

VČERAJŠIU TRAGICKÚ UDALOSŤ V DOLNÝCH SALIBÁCH SI PREVZAL VYŠETROVATEĽ 👮‍♂️ Vyšetrovateľ krajskej kriminálnej polície...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, September 9, 2024
Viac o téme: TragédiaVraždaDolné Sailby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu