Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

ZÁSADNÝ posun v prípade vraždy hádzanárky Cynthie: Sudca poslal jej priateľa Juraja za mreže!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reporofoto - TV JOJ)

TRNAVA - Priateľ ženy, ktorej mŕtvolu našli začiatkom týždňa v rodinnom dome vo Veľkom Mederi, bude stíhaný väzobne. 44-ročný Juraj, ktorý najskôr tvrdil, že jeho družka spáchala samovraždu, je obvinený z vraždy a hrozí mu až doživotie. Súd v Trnave dnes dopoludnia rozhodol, že stíhaný bude väzobne.

Infomovala o tom TV JOJ. Telo nebohej Cynthie našla polícia v noci z pondelka na utorok. Ležalo zabalené v igelite v domu, v ktorom žila aj so svojím priateľom Jurajom. Nálezu predchádzalo niekoľkodňové pátranie. Hľadať mal aj sám Juraj, ktorý najskôr polícii po náleze tvrdil, že matka dvoch detí sa obesila a keď ju našiel, vyľakal sa, zabalil ju do igelitu a schoval do šachty. Neskôr ju preniesol do domu. V stredu však nastal zvrat, vyšetrovateľ 44-ročného Juraja obvinil. Ako informoval Startitup, Juraj sa mal k hroznému činu priznať ešte v nedeľu bratrancovi a sesternici. Práve po tomto priznaní ho rodinní príbuzní mali prinútiť ísť sa prihlásiť na políciu. Na polícii však vyrozprával inú verziu o spomínanej samovražde.

AKTUÁLNE Zásadný posun v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj, Facebook/NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak )

Zvrat v prípade nastal v stredu, keď vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva PZ v Dunajskej Strede muža obvinil na základe získaných informácií a zaistených dôkazov z obzvlášť závažného zločinu vraždy. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

 

Viac o téme: VraždaSúd CynthiaVeľký Meder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu