Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Obrovská tragédia! Miroslavovo telo našli v lesnom poraste: Vášnivý skialpinista mal zahynúť pri práci

(Zdroj: TASR/Milan Kapusta,FB)

SLIAČ - Miroslav bol nie len vášnivým skialpinistom, ale miloval aj svoju prácu v lese. V osudný deň mal podľa našich informácií pracovať pri obci Michalková. Polícia našla už len jeho telo v lesnom poraste. Začali trestné stíhanie.

K hrôzostrašnej udalosti došlo v pondelok 2. septembra. Miroslav sa v osudný deň vybral pracovať do lesa. Ani vo sne by ho však nenapadlo, že zomrie pri práci v lese, ktorú tak miloval. Podľa našich informácií však mala polícia v osudný deň nájsť jeho telo v lesnom poraste. V tejto súvislosti začali trestné stíhanie.

archívne video

Na Zlatých pieskoch našli telo 48-ročného Bratislavčana (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"V lesnom poraste pri obci Michalková bolo nájdené bez známok života telo 49-ročného muža zo Sliača. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Pre zistenie presnej príčiny jeho smrti bola nariadená súdna pitva. Vyšetrovanie zatiaľ ukončené nebolo," potvrdila pre portál topky.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Banská Bystrica Petra Kováčiková.

Miroslav mal spoločne s manželkou dve malé deti. Rodina je zo straty Miroslava zdrvená. Pamätajú si na neho ako na vášnivého skialpinistu, ktorý každú voľnú chvíľu strávil s rodinou alebo v horách. "Áno priatelia, je to žiaľ pravda - včera tragicky zahynul môj švagor slovami ťažko vyjadriť čokoľvek," poznamenala zdrvená Paulina.

Viac o téme: TragédiaSliačLesMichalková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu