Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Záhadná smrť Aleny v detskom domove! Prehovorila jej kamarátka: Bola posledná, čo ju počula

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

TRENČÍN - V detskom domove v Trenčíne našli v utorok telo len 19-ročnej Aleny. Čo sa jej stalo, je nateraz záhadou. Polícia preto nariadila súdnolekársku pitvu, aby zistila presné príčiny smrti. O posledných chvíľach dievčaťa prehovorila jej kamarátka.

Alena z Veľkého Krtíša bola chovankyňou v detskom domove v Trenčíne. Jej telo našli v utorok ráno ležať v izbe. Podľa medializovaných informácií sa tam mala nachádzať niekoľko dní. Čo presne sa však stalo, je nateraz záhadou.

archívne video

Na Zlatých pieskoch našli telo 48-ročného Bratislavčana (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Polícia prípad vyšetruje. „Polícia v Trenčíne začala trestné stíhanie pre usmrtenie. Policajti vykonali obhliadku miesta činu. Bola nariadená súdnolekárska pitva a príčiny a okolnosti úmrtia sú predmetom vyšetrovanie,“ informovala hovorkyňa Katarína Kuzmová. 

Podľa portálu Nový Čas Alenu hľadala jej kamarátka Nancy tri dni. „Naposledy som s ňou hovorila v piatok večer. Volali sme si. Potom som sa s ňou už nevedela spojiť, bola som posledná, čo ju počula,“ rozplakala sa Nancy. Alenu mali podľa nej nájsť v bunke avšak nevie, či ležala v posteli alebo na zemi. Pred detským domovom vyvesili zástavu a nikto z kompetentných podľa portálu netuší, čo sa mohlo stať.

Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny poskytne Detskému mestečku plnú súčinnosť

V súvislosti s úmrtím 19-ročnej ženy v centre pre deti a rodiny v Detskom mestečku v Trenčíne poskytuje Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVaR), ako aj samotné centrum plnú súčinnosť štátnym orgánom. Informovala o tom Marianna Šebová z tlačového a komunikačného oddelenia ÚPSVaR. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a ochranu súkromia dotknutých osôb sa k udalosti nebudeme vyjadrovať," uviedla.

Viac o téme: PitvaDetský domovTrenčínÚrad práce sociálnych vecí a rodiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu