Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

MIMORIADNE Zvrat! Nové informácie o údajnej streľbe v Bratislave: Polícia zaistila zbraň, na miesto smeruje záchranka

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Hrôza v v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica. Na zastávke sa malo strieľať. Informuje o tom na sociálnej sieti Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR. Podľa polície je všetko inak.

Aktualizované 16:03 "Po preverení situácie posádkou na mieste bolo zistené, že nešlo o strelné poranenie, ale o zranenie vzniknuté po údere zbraňou do oblasti hlavy," priblížili záchranári s tým, že muža transportovali do nemocnice. 

Prijali hovor o streľbe

"Na tiesňovú linku 155 sme prijali hovor o streľbe na zastávke v Bratislavskom kraji, pri ktorej mal byť zranený jeden muž," informuje Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky s tým, že na miesto smeruje ambulancia rýchlej lekárskej pomoci.

VIDEO

Miesto činu streľby v Záhorskej Bystrici (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

Oznámenie o streľbe v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica prijala aj polícia. Tá však na mieste streľbu vylúčila. "V popoludňajších hodinách boli viaceré hliadky policajného zboru vyslané do mestskej časti Záhorská Bystrica, kde malo dôjsť k streľbe. Hodnovernosť tohto oznámenia však policajti po príchode na miesto nepotvrdili," skonštatovala bratislavská polícia na sociálnej sieti.

 

STREĽBA NA ZASTÁVKE ZÁHORSKÁ BYSTRICA - na tiesňovú linku 155 sme prijali hovor o streľbe na zastávke v Bratislavskom...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Monday, September 2, 2024

Medzi dvomi mužmi došlo k fyzickému incidentu. "Podľa doterajších informácií tu malo dôjsť k fyzickému incidentu medzi dvomi mužmi, pričom 63-ročný muž mal spôsobiť zranenia 46-ročnému mužovi. Ten bol na mieste ošetrený privolanou rýchlou zdravotníckou pomocou," dodala bratislavská polícia. 63-ročného muža predviedli za účelom vykonania potrebných úkonov na policajné oddelenie, u muža bola zaistená aj expanzná zbraň.

 

AKTUÁLNE: INCIDENT V ZÁHORSKEJ BYSTRICI ✅ Dnes v popoludňajších hodinách boli viaceré hliadky policajného zboru vyslané...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, September 2, 2024
Viac o téme: StreľbaZastávkaZáhorská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu