Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

V podniku v Mikuláši mal Portugalec dobodať muža! Súd ho poslal do väzby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Mladého Portugalca, ktorý mal uplynulý víkend v podniku v Liptovskom Mikuláši dobodať na smrť 24-ročného muža, poslal Okresný súd (OS) Žilina do väzby. Potvrdil zástupca hovorcu Krajského súdu v Žiline Radoslav Piecka. Doplnil, že z dôvodu podania opravného prostriedku rozhodnutie nie je právoplatné.

"OS Žilina svojím rozhodnutím vzal obvineného do väzby, a to z dôvodu obavy, že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu. Zároveň z obavy, že bude pokračovať v trestnej činnosti, dokoná trestný čin, o ktorý sa pokúsil, alebo vykoná trestný čin, ktorý pripravoval alebo ktorým hrozil," vysvetlil Piecka.

archívne video

NAKA odhalila nebezpečnú skupinu, ktorá mala plánovať útok na Dúhový Pride (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Obvinený Portugalec mal v nedeľu (18. 8.) v skorých ranných hodinách v jednom z podnikov v Liptovskom Mikuláši po vzájomnom konflikte zasadiť poškodenému najmenej päť rán nožom. Útokom mal spôsobiť 24-ročnému mužovi zranenia, ktorým podľahol. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vzniesol 17-ročnému mladíkovi obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

Viac o téme: Polícia útok SúdMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu