Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

Dnes je pohreb brutálne zavraždeného Michala (†24)! Ku svojej láske sa už nevráti: Odkazy do neba

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/archív A.Z., FB/M.)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Michal (†24) sa ku svojej láske už nikdy nevráti. V podniku v Liptovskom Mikuláši ho o život pripravil len 17-ročný Portugalčan. Dnes sa s chlapcom lúči celá rodina.

Michal (†24) si užíval sobotňajší večer v miestnom podniku. Ani vo sne by ho však nenapadlo, že ho o život pripraví len 17-ročný Portugalčan. V nedeľu nadránom sa však podľa medializovaných informácií mala medzi chlapcami strhnúť hádka, ktorú upokojil barman. Po chvíli sa však 17-ročný Portugalčan vrátil a chladnokrvne dobodal len 24-ročného Michala. 

"V skorých ranných hodinách (v nedeľu 18.8. 2024 pozn. redakcie) v miestnom podniku v Liptovskom Mikuláši, po vzájomnom konflikte mal zasadiť poškodenému najmenej 5 rán nožom. Útokom mal spôsobiť 24 ročnému mužovi zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice žiaľ podľahol," poznamenala žilinská polícia. 

Dnes je pohreb brutálne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/M)

Po troch dňoch prišiel posun v prípade a polícia už muža obvinila. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, po vykonaní potrebných procesných úkonoch a následnom vyhodnotení  dôkazov,  vzniesol 17 ročnému mladému mužovi z Portugalska obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy a spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie," skonštatovala policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Posledná rozlúčka s Michalom

Michalovi najbližší ho dnes odprevadia na večný odpočinok. Posledná rozlúčka sa bude konať o 14:30 v Dome smútku v Liptovskom Mikuláši. Jeho blízky sa zo smrti milovaného Michala nedokážu spamätať. Posielajú mu dojímavé odkazy do neba.

"Anjelik môj," napísala na sociálnej sieti jeho milovaná priateľka Erika. Obrovský žiaľ prežíva aj jeho mama. "Nechcem úprimnú sústrasť. Chcem môjho vždy usmiateho Miška," napísala jeho zronená mama Viera. Veľkú bolesť prežíva aj otec Jozef. "Mimi chlapec môj... Môžem zabiť svet," poznamenal.

Viac o téme: PohrebMichalPortugalčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu