Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Nové informácie o brutálnej vražde v Liptovskom Mikuláši! Portugalčan muža bodol 5-krát: Padlo obvinenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - V prípade brutálnej vraždy v podniku v Liptovskom Mikuláši nastal posun. Polícia obvinila Portugalčana, ktorý dobodal 24-ročného muža na smrť.

Brutálny incident sa stal v nedeľu 18.8. 2024 v skorých ranných hodinách. Podľa polície len 17-ročný Portugalčan po konflikte brutálne dobodal 24-ročného muža v podniku v Liptovskom Mikuláši. "V skorých ranných hodinách v miestnom podniku v Liptovskom Mikuláši, po vzájomnom konflikte zasadiť poškodenému najmenej 5 rán nožom. Útokom mal spôsobiť 24 ročnému mužovi zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice žiaľ podľahol," poznamenala žilinská polícia.

archívne video

Muža obvineného z pokusu o vraždu premiéra vzali do vyšetrovacej väzby (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Po troch dňoch prišiel obrovský posun v prípade. Polícia muža obvinila. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline po dôkladnom zadokumentovaní miesta činu, po vykonaní potrebných procesných úkonoch a následnom vyhodnotení  dôkazov,  vzniesol 17 ročnému mladému mužovi z Portugalska obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy a spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie," skonštatovala policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

Zároveň dodala, že na prípade naďalej intenzívne pracujú a z uvedeného dôvodu nie je možné k nemu nateraz poskytnúť bližšie informácie.

Viac o téme: Polícia Liptovský MikulášPortugalčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu