Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

ŠOKUJÚCE VIDEO z Bratislavy: Hádka medzi vodičmi, rozbité okno a nadávky! Čo bolo za tým?

(Zdroj: Reprofoto - Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Sociálnymi sieťami v posledných hodinách koluje šokujúce video z bratislavského Ružinova, na ktorom vidieť hádku vodičov. Tí na križovatke na Galvaniho ulici zablokovali auto a vodiča, ktorý sa snažil z miesta ujsť. Vodičovi dokonca iní motoristi rozbili okno a padli aj viaceré nadávky. Celá situácia má nečakaný zvrat. V hlavnej úlohe totiž boli drogy!

Celé sa to udialo v piatok 16. augusta ráno. Na videu vidno autá stojace na svetelnej križovatke na Galvaniho ulici pri obchodnom centre, pričom pri červenom aute sa objavil muž s batohom na pleciach. Vodičovi vozidla búchal na okno. "Otváraj, otváraj ty č***k! Otváraj," kričal na šoféra sediacom v červenom aute. Na pomoc mu dobehol aj ďalší vodič, ktorý stál za červeným autom - pričom odbehol do kufra svojho auta po prenosný zdvihák. S tým vodičovi rozbil zatvorené okno. Obaja muži sa následne snažili otvoriť vodičovi dvere - ten sa medzitým snažil ujsť z miesta činu. To sa mu ale nepodarilo. O chvíľu sa muž s batohom na pleciach prepchal cez dieru v okne a bil sa s vodičom červeného auta. O chvíľu k autu príde aj tretí muž, ktorý s drží telefón pri uchu. "Ostaň, ty hajzel!" kričí na vodiča, ktorý sa opäť snaží ujsť. Video končí záberom, ako muži strážia vodiča a volajú pomoc. Zvyšné autá stáli na križovatke, niektorí si celý incident natáčali. 

Bratislavskí policajti následne zverejnili šokujúce informácie o celom prípade. A v hlavnej úlohe boli drogy. "Policajti bratislavskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky ako aj Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave aktuálne vykonávajú potrebné úkony s vodičov vozidla zn. Volkswagen, ktorého zadržali v blízkosti križovatky ulíc Galvaniho a Ivánska. Krátko po 08.00h sme na linke 158 prijali informáciu o vozidle zn. Volkswagen, ktorého vodič ohrozuje iných účastníkov cestnej premávky v smere na Galvaniho ulicu," informovali v piatok na sociálnej sieti. Ako dodali, muža obmedzili na osobnej slobode, keďže mu spravili orientačný test na prítomnosť omamných látok v tele, ktorý vyšiel pozitívny. Vodič Volkswagenu bol pozitívny okrem kokaínu na všetky testované látky - THC, benzodiazepíny, metamfetamín, adenozínmonofosfáty a opiáty.

 

POD VPLYVOM DROG OHROZOVAL INÝCH ÚČASTNÍKOV PREMÁVKY POLICAJTI MU V ĎALŠEJ JAZDE ZABRÁNILI ▪️ Policajti bratislavskej...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, August 16, 2024

 

Viac o téme: Bratislavská políciaVodič pod vplyvom drogHádka vodičov v Ružinove
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu