Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Protest môže obmedziť dopravu, mestská polícia naň bude dohliadať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Protest v utorok večer na Námestí SNP v Bratislave môže obmedziť verejnú aj individuálnu dopravu. Bratislavská mestská polícia na to upozornila na sociálnej sieti. Odporúča preto zvoliť si alternatívne trasy. Vodiči by si zároveň mali dať pozor na zvýšený pohyb chodcov.

"Počas podujatia posilňujeme výkon v kamerovom stredisku mestskej polície a aj v uliciach hlavného mesta. Kamery slúžia mestskej polícii a Policajnému zboru nielen na prevenciu priestupkov a trestných činov, ale záznamy z nich môžu byť použité aj ako dôkaz," spresnila mestská polícia. Upozorňuje tiež, že aj počas utorkového večera budú pravdepodobne v Bratislave vysoké teploty. Preto by si účastníci protestu mali priniesť dostatok tekutín.

Na dopravné obmedzenie pre protest upozorňuje na sociálnej sieti aj bratislavská krajská polícia. "Tie sa budú týkať individuálnej, ako aj hromadnej dopravy, v závislosti od vývoja dopravnej situácie v nadväznosti na priebeh samotného zhromaždenia," ozrejmila. Dotknú sa lokalít Suché Mýto, Kamenné námestie a Námestie Slovenského národného povstania. "Vodičov v tejto súvislosti vyzývame k zvýšenej trpezlivosti a opatrnosti pri prejazde uvedenými lokalitami. V prípade potreby budú premávku usmerňovať dopravní policajti," dodala polícia.

Viac o téme: PolíciaBratislavaObmedzenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu