Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragická dopravná nehoda! Nákladné auto zrazilo chodca: Nemal šancu prežiť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia - Žilinský kraj)

ČADCA - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes v doobedných hodinách v Čadci. Vodič nákladného auta zrazil chodca, ktorýmu mu z presne nezistených príčin vošiel do cesty. Brutálnu zrážku neprežil.

Policajti dnes zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste č. III/ 2016 v mestskej časti Milošová, Čadca. "Vodič viedol nákladné motorové vozidlo zn. Renault v smere do Čadce, pričom mu doposiaľ z presne nezistených príčin mal z pravej strany do jazdnej dráhy vojsť chodec," informovala o tom žilinská polícia.

Brutálnu zrážku s nákladným autom 64-ročný muž, žiaľ, neprežil. Zraneniam podľahol pri prevoze do nemocnice. "Vodič nákladného vozidla sa na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom.  U nebohého bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala žilinská polícia.

Tragická dopravná nehoda! Nákladné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia - Žilinský kraj)

Zároveň všetkých vyzvala, aby boli opatrní a aby sa na cestách správali "disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," skonštatovala polícia v závere.

Viac o téme: NehodaČadca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu