Streda11. september 2024, meniny má Bystrík, zajtra Mária, Mia

AKTUÁLNE FOTO Obrovská tragédia pri Štiavnici! 19-ročný chlapec sa prevrátil s traktorom: Brutálnu nehodu neprežil

(Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

PODHORIE - Obrovská tragédia sa podľa našich informácií stala v obci Podhorie v okrese Banská Štiavnica. Ako nám potvrdila policajná hovorkyňa, len 19-ročný chlapec sa prevrátil s traktorom. Brutálnu nehodu neprežil.

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes okolo 10 hodine v obci Podhorie. Podľa našich informácií sa mal s traktorom prevrátiť len 19-ročný chlapec, ktorý brutálnu zrážku neprežil. "19-ročný vodič traktora po tom ako prešiel zákrutou z doposiaľ nezistených príčin zišiel mimo cestu, kde narazil do betónového oplotenia domu a následne sa prevrátil. Vodič ostal zakliesnení pod kabínou. Utrpel vážne zranenia ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," potvrdila pre topky.sk policajná hovorkyňa Banskobystrického kraja Mária Faltániová.

archívne video

Vodič jazdil na diaľnici D1 v protismere a spôsobil nehodu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Nehoda je aktuálne v štádiu vyšetrovania a presné príčiny nie sú známe. "Polícia začala v uvedenej veci trestné stíhanie pre usmrtenie. Na miesto boli prizvaní znalci z odboru cestnej dopravy a zdravotníctva. Všetky bližšie okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala hovorkyňa. Podľa svedkov je cesta stále neprejazdná. "Pred asi 20 minútami to bolo stále neprejazdné. Odkláňali dopravu," poznamenala Veronika.

Galéria: 19-ročný chlapec sa prevrátil s traktorom: Brutálnu nehodu neprežil

Viac o téme: NehodaTraktorPodhorie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu