Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Čo plánuje Zuzana Čaputová po odchode z prezidentského paláca? Bude svadba? Spoločné dovolenky, no súkromie si cenia!

Exprezidentka Zuzana Čaputová na dovolenke vo Švajčiarsku
Exprezidentka Zuzana Čaputová na dovolenke vo Švajčiarsku (Zdroj: Instagram/Zuzana Čaputová)

BRATISLAVA – Už to budú dva mesiace odkedy Zuzana Čaputová už nie je prezidentkou. Našich susedov v Českej republike aktuálne zaujíma, čo exprezidentka plánuje a špekulujú aj o pripravovanej svadbe.

Po odchode z prezidentského paláca sa exprezidentka Zuzana Čaputová stiahla z verejného života. Rovnaký postoj zaujal aj jej partner Juraj Rizman, ktorý v rozhovoroch uviedol, že si cení súkromie, ale tešia sa na väčší pokoj, viac času pre seba, rodinu a priateľov. Našich susedov v Českej republike ale aktuálne zaujíma, či exprezidentka neplánuje svadbu. O tej ale v rozhovoroch nepadlo ani slovo.

archívne video

Záverečná prehliadka Čestnej stráže a rozlúčka prezidentky Čaputovej (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Poslednými fotografiami z dovolenky zo švajčiarskeho ľadovca Aletschgletscher sa exprezidenta pochválila aj na sociálnych sieťach. „Milujeme hory a prírodu, a tak sme sa v rámci našej letnej dovolenky boli pozrieť aj na najväčší ľadovec v kontinentálnej Európe – Aletschgletscher vo Švajčiarskych Alpách,“ uviedla. A zároveň dodala, že aj tento „unikátny prírodný úkaz je ohrozený globálnou zmenou klímy a rýchlo sa zvyšujúcou priemernou teplotou“.

Zúčastniť sa mala aj festivalu Pohoda, no tesne pred jej príjazdom bol predčasne ukončený pre nepriaznivé počasie a silnú búrku, ktorá nielenže ukončila festival predčasne ale zničila aj jeden zo stanov a niekoľko ľudí museli ošetriť.

Exprezidentkine plány do budúcna zaujímajú ľudí aj za hranicami v Českej republike a aktuálne polemizujú, či s partnerom Jurajom Rizmanom neplánujú svadbu. Vo viacerých rozhovoroch bola ale exprezidentka zdržanlivá a svoje súkromie si naďalej chráni. Čaputová má z predchádzajúceho manželstva dve dospelé dcéry, Juraj Rizman jedného syna.

Viac o téme: Zuzana ČaputováExprezidentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu