Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Bratislavská polícia cez víkend zadržala dvoch vodičov pod vplyvom alkoholu

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia riešila počas víkendu (3. - 4. 8.) dva prípady vodičov jazdiacich pod vplyvom alkoholu. Obom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

V prvom prípade polícia v sobotu (3. 8.) v skorých ranných hodinách riešila 19-ročného Oleksandra z Ukrajiny. Dychová skúška u neho potvrdila 1,48 promile. "Za svoj čin a to jazdu pod vplyvom alkoholu v stave miernej opilosti si obvinenie vypočul v cele policajného zaistenia," dodala hovorkyňa.

 

VÍKEND BY SA NEZAOBIŠIEL BEZ JAZDY VODIČOV POD VPLYVOM ALKOHOLU 😡 AJ TENTO VÍKEND SA NAŠLI DVAJA... ➡V sobotu v skorých...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, August 5, 2024

Druhého vodiča polícia zadržala približne o 21.00 h na Panónskej ceste v smere do centra. "Po vykonaní dychovej skúšky, ktorej hodnota bola 2,52 promile, bol 40-ročný Daniel obmedzený na osobnej slobode a stave ťažkej opilosti putoval do cely policajného zaistenia," ozrejmila Šimková.

Polícia v tejto súvislosti pripomína, že vodiči jazdou pod vplyvom alkoholu zbytočne riskujú a ohrozujú nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. "Nebezpečnou jazdou môžete spôsobiť aj majetkové škody, ku ktorým by nemuselo vôbec dôjsť. Preto ešte raz - v žiadnom prípade nejazdite pod vplyvom alkoholu," zdôraznila.

Viac o téme: AlkoholPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu