Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

AKTUÁLNE VIDEO Streľba v Bratislave: Na mieste je polícia

Polícia prehľadáva okolie. Svedkovia im nahlásili streľbu.
Polícia prehľadáva okolie. Svedkovia im nahlásili streľbu. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Polícia aktuálne zasahuje v bratislavskej mestskej časti Petržalka. Polícia dostala viacero hlásení, že sa v okolí strieľa. Na mieste zasahuje desiatka policajtov.

Desiatky policajtov aktuálne podľa informácií portálu Startitup zasahujú v bratislavskej Petržalke, kde malo údajne dôjsť k streľbe. O incidente informovali viacerí obyvatelia, ktorí počuli minimálne dva výstrely. Podľa svedkov je situácia veľmi napätá. „Počuli sme dve šupy,“ opisujú situáciu svedkovia a ukazujú na rôzne smery. Policajti prehľadávajú okolie.

Galéria: Streľba v Bratislave

Informáciu potvrdila už aj polícia. "Dnes krátko po 17.00 hod boli vyslané viaceré policajné hliadky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave na Ševčenkovu ulicu do Petržalky, kde podľa oznámenia na linke 158 mal neznámy muž vonku na ulici údajne vystreliť niekoľko rán zo zbrane. Policajti aktuálne na mieste vykonávajú potrebné úkony za účelom zistenia bližších okolností tejto udalosti," informovala o tom policajná hovorkyňa. 

Podľa doteraz zistených skutočností streľbou nedošlo k zraneniu žiadnej osoby ani k poškodeniu majetku. Podľa našich informácií psovod zatiaľ nenašiel náboj ani nábojnicu. 

Streľba v Bratislave: Svedkovia počuli dva výstrely (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: StreľbaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu