Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Remišová opäť terčom posmeškov: Z nevinnej gratulácie slovenskému medailistovi sa stal trapas!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ramon Leško, TASR/Michal Svítok)

PARÍŽ - O významný výsledok sa na Olympijských hrách v Paríži postaral slovenský vodný slalomár Matej Beňuš, ktorý získal bronzovú medailu v disciplíne C1. Jeho úspech nezostal bez povšimnutia ani na sociálnych sieťach, kde sa k zástupu gratulantov sa pridalo množstvo osobností vrátane politikov. Medzi nimi nechýbali ani prezident Peter Pellegrini či minister vnútra Matúš Šutaj Eštok ale aj bývalá ministerka a súčasná opozičná poslankyňa Veronika Remišová.

Jej gratulácia však spôsobila rozruch z iného dôvodu, než by sa očakávalo. V pôvodnom príspevku na sociálnej sieti Facebook totiž omylom pridala slovinskú vlajku namiesto slovenskej. Tento prešlap nezostal bez povšimnutia a okamžite vyvolal vlnu komentárov a posmeškov. Po uvedomení si chyby Remišová svoj príspevok opravila, avšak v histórii úprav príspevku chyba stále figuruje, čo je verejne viditeľné.

Remišová opäť terčom posmeškov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook - Veronika Remišová)

O podobný trapas sa už v minulosti Remišová postarala, keď nechtiac zverejnila heslo k svojmu počítaču. To mala totiž nalepené na lístočku, ktorý ukázala v zábere spolu s notebookom. V tom čase viedla Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie, pričom jej heslo bolo Mirri2020.

Tridsaťšesťročný vodný slalomár Matej Beňuš získal v pondelok druhú olympijskú medailu v C1 a prvú pre Slovensko na prebiehajúcich OH. Beňuš je navyše aj priebežný líder celkového poradia kanoistov v SP. Slovenský singlista získal olympijskú medailu po ôsmich rokoch, v Riu vybojoval striebro.

Vodný slalomár Matej Beňuš zavítal s bronzovou medailou do Slovenského domu v Paríži (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Viac o téme: TrapasVeronika RemišováMatej Beňuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu