Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Tragický záver pátrania! Marián odišiel bez stopy z domu: Čatára našli mŕtveho, kolegovia prosia o pomoc

(Zdroj: FB/Vojenská podporná nadácia, Gettyimage)

ZVOLEN - Niekoľko dní úpenlivo pátrali po Mariánovi Hudecovi, ktorý odišiel z domu a nikomu sa neozval. Pátranie po čatárovi dopadlo, žiaľ, tragicky. Mariána našli mŕtveho. Jeho kolegovia teraz žiadajú o pomoc pre jeho rodinu.

Polícia vyhlásila po Mariánovi Hudecovi pátranie minulú stredu 24.7. 2024. Marián odišiel z domu a odvtedy ho nikto nevidel. Po pár dňoch úpenlivého pátrania prišla mrazivá správa. Muža našli, žiaľ, neskoro. "S ľútosťou oznamujeme, že Marián H. sa našiel, no, žiaľ, neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko a všetkých členov Záchranný systém Slovensko - pátranie po osobách vyjadrujeme rodine a priateľom úprimnú sústrasť. Ďakujeme všetkým členom za pomoc a zdielanie," informoval o tom Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti.

Informáciu potvrdili aj jeho kolegovia. „S bolesťou v srdci a s úprimným zármutkom vzdávame poslednú vďaku a úctu nášmu skvelému kolegovi a priateľovi čatárovi Mariánovi Hudecovi, príslušníkovi 2.brigády Vzdušných síl OS SR Zvolen, ktorý nás opustil dňa 26. júla 2024 vo veku 48 rokov,“ uviedol vo svojej kondolencii veliaci poddôstojník 2. brigády vzdušných síl Zvolen štábny nadrotmajster Pavel Hanzlík.

 

POMÔŽME RODINE ZOSNULÉHO ČATÁRA MARIÁNA HUDECA 🙏💚 „S bolesťou v srdci a s úprimným zármutkom vzdávame poslednú vďaku a...

Posted by Vojenská podporná nadácia on Tuesday, July 30, 2024

Pomoc pre rodinu

Zosnulý čatár Marián po sebe zanechal nie len milovanú manželku, ale aj dve krásne dcéry Sofiu a Nikolu. Kolegovia sa preto rozhodli poprosiť ľudí o pomoc pre jeho rodinu, ktorá sa náhle ocitla v ťažkej životnej situácii. "Smútok a žiaľ sú znásobené veľkou stratou opory, ktorú v manželovi a otcovi mali. Preto sa rozhodli v spolupráci s Vojenskou podpornou nadáciou zorganizovať zbierku na ich podporu," informovali o tom Ozbrojené sily Slovenskej republiky na sociálnej sieti. Prispieť môžete na webe: https://vojenskanadacia.sk/.../pomozme-rodine-zosnuleho.../

Marián Hudec sa narodil v roku 1976 vo Zvolene. V roku 1996 absolvoval základnú vojenskú službu, po ktorej začal pracovať v rôznych spoločnostiach. Po ôsmich rokoch sa však rozhodol vstúpiť do Ozbrojených síl Slovenskej republiky, a to ako vodič družstva nákladných automobilov. V priebehu rokov prešiel viacerými funkciami s logistickým zameraním. Pracoval ako starší vodič, starší vodič – skladník či administratívny pracovník. Po absolvovaní kariérneho kurzu v roku 2022 sa stal veliteľom pracoviska polygrafických prác. Absolvoval taktiež viaceré odborné kurzy. Za jeho službu vlasti mu bola udelená medaila Za vernosť ozbrojeným silám SR III. stupňa (bronzová) či Vojenský kríž – Za vernosť ozbrojeným silám SR II. stupňa (strieborný).

„Marián bol priateľskej, veselej, nekonfliktnej povahy, bol to človek s pozitívnym prístupom k životu, vždy sa snažil pomôcť a všetkým nám bude chýbať. Navždy ho budeme držať v pamäti a v našich srdciach,“ uviedol štábny nadrotmajster Pavel Hanzlík.

Viac o téme: PomocRodinaVojakPátranieČatárMarián Hudec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu