Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

MIMORIADNE pátranie na jazere sa skončilo tragicky: Z vody vytiahli telo 37-ročného muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: FB/HaZZ)

IHRÁČ - Na jazere Ihráč v okrese Žiar nad Hronom záchranné zložky pátrali po osobe, ktorá skočila do jazera a nevynorila sa. Informoval o tom Miroslav Fungáč z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

Aktualizované 16:35 Z jazera v Ihráči (okres Žiar nad Hronom) vytiahli v utorok potápači telo 37-ročného muža. Záchranné zložky po ňom pátrali po tom, ako sa po skoku do vody nevynoril. Potvrdil to František Páleník z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiari nad Hronom. Banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová dodala, že v prípade bude nariadená pitva a poverený príslušník začne trestné stíhanie pre usmrtenie.

archívne video

Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka (Zdroj: Policie České republiky)

Ako uviedol, osobu na mieste vyhľadávajú žiarski hasiči na dvoch kusoch techniky s člnom a tiež hasiči z Banskej Bystrice s jedným kusom techniky. "Na miesto zásahu smerujú príslušníci potápačskej skupiny Okresného riaditeľstva HaZZ v Rimavskej Sobote," dodal Fungáč s tým, že prítomná je aj hliadka polície a zdravotná záchranná služba.

Viac o téme: JazeroPátranieZáchranná akciaHaZZIhráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu