Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Ďalší alkohol za volantom! Muž šoféroval v čase zákazu a ešte aj opitý

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia obvinila 36-ročného Ernesta z trestných činov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Šoféroval opitý a v čase zákazu. Informovala o tom bratislavská polícia s tým, že mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

 

VIACERÉ PORUŠENIA ZÁKONA HO MOTIVOVALI K POKUSU O ÚTEK POLICAJTI MU NEDALI ŠANCU 👮‍♂️ Policajti Obvodného oddelenia PZ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, July 29, 2024

"Policajti obvodného oddelenia Policajného zboru Stupava spozorovali počas víkendovej služby na Malackej ulici v Stupave podozrivé vozidlo, ktoré sa následne rozhodli zastaviť. Vodič však na znamenie polície na zastavenie vozidla nereagoval a začal pred policajnou hliadkou unikať. V uliciach Stupavy sa nakoniec rozhodol vozidlo zastaviť a dal sa na útek. Ten mu nevyšiel, keďže policajti boli rýchlejší," priblížila na sociálnej sieti.

archívne video

Alkohol za volantom v Bratislavskom kraji (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Kontrola ukázala, že vodič má dva zákazy vedenia motorového vozidla. Danú činnosť nesmie vykonávať do 2. februára 2028. "Zároveň dychovou skúškou bol u neho nameraný alkohol 1,85 promile," doplnili policajti s tým, že mu preto vzniesli obvinenie.

Viac o téme: AlkoholŠoférPolícia Zákaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu