Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Obyvatelia Dubnice nad Váhom v strachu! Šíri sa správa, že tam ANAKONDA zabíja labute: Polícia reaguje

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

DUBNICA NAD VÁHOM - Sociálne siete zahltila správa, že v Dubnici nad Váhom sa pohybuje nebezpečný had, ktorý už zožral labute či psa. Podľa správy má ísť o veľhada kráľovského alebo anakondu. Ako však informuje mestská polícia, ide o poplašnú správu.

Ako sa píše v jednom anonymnom príspevku na sociálnej sieti, hada videli miestni rybári. „Vyhubil všetky labute aj labuť s malými labutienkami, ktoré tam chodil každý obdivovať a fotiť. Údajne už aj nejakého psíka zožral,“ píše sa v príspevku. V inom sa zase píše, že niekto anakondu vypustil. Ako informujú tvnoviny.sk, správa sa šíri nielen na sociálnych sieťach, ale aj v meste, kde si o ňom ľudia rozprávajú, aj keď o nej neexistuje jediný dôkaz.

Obyvatelia Dubnice nad Váhom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/I Love Dubnica)

"Na jazerách Prejta sa pohybuje had typu Anakonda alebo Pytón, ak ho spozorujete, volajte 112, 158," napísal v piatok podvečer aj miestny Slovenský rybársky zväz Nová Dubnica a vyzval ľudí k opatrnosti.

Obyvatelia Dubnice nad Váhom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/SRZ Nová Dubnica)

Podľa mestskej polície Dubnice nad Váhom ide o poplašnú správu. „Sú to len reči neznámych ľudí. Nenašli sme ani žiadne uhynuté labute,“ uviedla pre tvnoviny mestská polícia.

Viac o téme: HadAnakondaDubnica nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu