Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Sofia si objednala teplovzdušnú fritézu: Keď otvorila balík, zostala v šoku! Dnu našla... Veď sa to hýbe

(Zdroj: Getty Images)

KOLUMBIA – Pri objednávaní tovaru z internetu nemáte nikdy stopercentnú istotu, že v balíku nenájdete aj niečo navyše. Svoje o tom vie Sofia Serranová, ktorá si objednala teplovzdušnú fritézu z Amazonu. Keď otvorila balík, zostala v šoku.

Serranová sa o bizarný nález podelila na sociálnej sieti. „Objednali sme si teplovzdušnú fritézu z Amazonu a prišla spolu s pasažierom,“ uviedla v príspevku, informujú noviny Marca. Ďalej dodala, že v zariadení našla jaštericu. Žena žiadala spoločnosť Amazon o vysvetlenie, no doteraz sa žiadneho nedočkala. Zatiaľ čo niektorí špekulujú, že by mohlo ísť o španielsku skalnú jaštericu batueca, Serranová má podozrenie, že jašterica pricestovala až z USA, kde bolo zabalené aj jej zariadenie. Jašterica sa tiež nápadne podobá na tegu, pôvodný druh, ktorý sa vyskytuje v bujných dažďových pralesoch Kolumbie. Serranovej príspevok rýchlo prilákal pozornosť ostatných používateľov sociálnej siete.  

Ukázalo sa však, že nejde o žiadny zriedkavý prípad. Dvadsaťosemročná Jackie Felixová si v kalifornskom meste Union City užívala pohodu vo svojom byte, keď v kuchyni zacítila smrad. Najprv predpokladala, že odporný zápach pochádza z odpadkového koša a presunula ho von. Keď však nepríjemný zápach stále neodchádzal, Felixová si uvedomila, že niečo nie je v poriadku. Odsunula sporák od steny a narazila na obrovskú hromadu exkrementov na podlahe. Pri bližšom pohľade na zadnú časť sporáka odhalila prekvapivého nájomníka – vačiču.

Zatiaľ sa presne nevie, ako dlho tam bol votrelec uväznený. Felixová sa však domnieva, že tam táboril aspoň niekoľko dní. Felixová, ktorá pracuje na ministerstve zdravotníctva v Novom Mexiku, podľa denníka Daily Star uviedla: „Netuším, ako dlho tam tá vačica bola. Podľa výkalov by to mohlo byť najmenej týždeň. Nie som si istá, ako to prežila, ale keď sme sa ňu pozreli, vyzerala celkom zdravo.“  

Viac o téme: BalíkJaštericaAmazonTeplovzdušná fritéza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu