Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Vodiči, pozor! Futbalový zápas si vyžiada uzatvorenie TEJTO ulice

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRNAVA - Futbalový zápas medzi FC Spartak Trnava a FK Sarajevo si v stredu (31. 7.) približne od 16.00 do 20.30 h vyžiada uzatvorenie časti Kollárovej ulice. Mesto Trnava o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Uzávera sa dotkne úseku od križovatky ulíc Kollárova - Hospodárska - Dohnányho po križovatku na Kollárovej - vjazd do polopodzemných garáží nákupného centra," priblížila samospráva. Počas uzatvorenia bude vjazd pre obyvateľov Ulice Ľ. Podjavorinskej umožnený cez Kollárovu ulicu, od svetelnej križovatky Hlboká - Kollárova, s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome číslo štyri Sladovníckej ulice v lokalite pri betónových kvetináčoch.

archívne video

Futbalista Košíc Žan Medved po remíze s Dunajskou Stredou (Zdroj: TASR/Veronika Mihaliková)

"Pre ostatných obyvateľov dotknutých uzatvorením Kollárovej ulice bude vjazd, respektíve vstup umožnený podľa pokynov polície," spresnila samospráva s tým, že doba uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže meniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie.

 

FUTBALOVÝ ZÁPAS UZATVORÍ V STREDU 31. JÚLA KOLLÁROVÚ ULICU ⚽️🚧⚽️ Z dôvodu konania futbalového zápasu v rámci predkola...

Posted by Mesto Trnava on Sunday, July 28, 2024
Viac o téme: DopravaZápasVodičiFutbal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu