Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Zákazníci nič netušili! Po meste jazdil sfetovaný taxikár, drogy mal aj v aute: Šokujúce výsledky toxikológie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj, TASR - Martin Baumann)

NITRA - Zákazníci nič netušili. Po Nitre jazdil sfetovaný taxikár, ktorého počas nočnej služby odhalili policajti. Užívaním drog sa netajil, pričom vo dverách auta mal fajku na fajčenie pervitínu. V nemocnici pri toxikologickom vyšetrení u neho v organizme odhalili kokteil drog. Polícia začala trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

archívne video

Policajná naháňačka na Kysuciach: Muž unikal policajtom (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky počas nočnej služby spozorovali na Dolnočermánskej ulici v Nitre vozidlo Škoda Fabia, ktoré slúži ako taxík. Keďže policajti mali poznatok, že osoba, ktorá toto auto šoféruje, je užívateľom drog a drogy u seba aj prechováva, zastavili ho. Pri kontrole vodiča vyzvali, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla.

"Kontrolou bolo zistené, že ide o 37-ročného muža. Keď policajti vodiča vyzvali, aby preukázal povinnú výbavu motorového vozidla začal sa správne nervózne a roztržite. Pri vystupovaní z auta bola vo dverách spozorovaná fajka na fajčenie pervitínu, načo vodič ihneď zareagoval, že je jeho a má ju na fajčenie pervitínu. Tiež povedal, že pred jazdou užil pervitín a u seba má jednu zatavenú striekačku, a jedno plastové vrecúško s obsahom neznámej kryštalickej látky," informuje nitrianska krajská polícia.

V organizme mu zistili kokteil drog

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a boli s ním vykonávané ďalšie procesné úkony. Polícia dodáva, že po vykonaných procesných úkonoch sa policajti s vodičom presunuli do Fakultnej nemocnice v Nitre na odber biologického materiálu, nakoľko vodič uviedol, že je užívateľom drog. "Toxikologickým vyšetrením bolo zistené, že v organizme vodiča sa nachádzajú omamné a psychotropné látky, a to amfetamín, metamfetamín a benzodiazepíny," približuje.

S 37-ročným mužom polícia spísala správu o výsledku objasňovania priestupku, zadržali mu vodičský preukaz, zakázali mu ďalšiu jazdu a na krku má trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Viac o téme: NitraDrogySfetovaný taxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu