Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Muž pri kontrole totožnosti predložil policajtom aj veci z drogovej činnosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

NITRA - Policajtom z nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky 39-ročný muž pri kontrole totožnosti predložil nielen požadovaný občiansky preukaz, ale aj sklenku na fajčenie pervitínu a ďalšie veci pochádzajúce z drogovej trestnej činnosti. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajná hliadka spozorovala na Svetlej ulici dve osoby, jedna z nich sa podobala na osobu v pátraní. Policajti sa rozhodli dvojicu skontrolovať. Jedna z osôb sa správala nervózne, roztržite a javila fyzické známky požitia omamných a psychotropných látok, pričom mala rozšírené zreničky, potvrdila polícia.

 

POLICAJTOM PRI KONTROLE TOTOŽNOSTI PREDLOŽIL NIELEN OBČIANSKY PREUKAZ, ALE AJ VECI POCHÁDZAJÚCE Z DROGOVEJ TRESTNEJ...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, July 18, 2024

Muž pri hľadaní občianskeho preukazu vytiahol sklenku na fajčenie. Policajtom povedal, že ju používa na fajčenie pervitínu, ktorého je užívateľom. Následne skonštatoval, že má pri sebe aj jedno plastové vrecúško s obsahom ružovej kryštalickej látky a dve sklenené fajky na fajčenie pervitínu. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a boli s ním vykonané ďalšie procesné úkony. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Viac o téme: PolíciaNitraDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu