Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Záhada tela na východe Slovenska vyvoláva množstvo otáznikov! Mafiánska vražda? Polícia mlčí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SNINA - Záhadný nález tela, zakopaného asi meter a pol hlboko v ilegálnom hrobe dodnes vyvoláva otázniky. Polícia bližšie informácie stále nesposkytla. Čo sa v osudný deň stalo na východe Slovenska?

Východným Slovenskom pred rokom otriasol brutálny prípad nálezu tela v lese v ilegálnom hrobe. Podľa informácií noviny.sk mali páchatelia vziať telo obete autom po lúke a následne ho zakopať jeden a pol metra hlboko v lese v katastri obce Stakčínska Roztoka v okrese Snina. Telo bolo pokryté fóliou. Vrah mal telo v ilegálnom hrobe zakopať ešte v roku 2015.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Tým špecialistov začal na prípade pracovať minulý rok, hneď ako sa telo našlo. Na mieste nálezu bol niekoľko hodín. Národná kriminálna agentúra vo veci vedie trestné stíhanie z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Podľa prvotných informácií mal vrah telo zakopať ešte v roku 2015. 

"Totožnosť a pôvod osoby doposiaľ nie sú zistené, nakoľko znalecké skúmanie DNA profilu stále prebieha," poznamenala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Zuzana Hrabovská. Ďalšie informácie však nezverejnila, pretože by mohlo dôjsť k sťaženiu a ohrozeniu prebiehajúceho trestného konania.

Vražda podľa portálu pripomína mafiánske praktiky. Jednou z verzií je, že osoba prišla o život brutálnym spôsobom a to údermi kameňom do hlavy. Čo presne sa však stalo je nateraz otázne. Polícia o detailoch mlčí. "Prípravné konanie stále prebieha, vykonávajú sa vyšetrovacie úkony a znalecké skúmania," skonštatoval hovorca Policajného zboru Slovenskej republiky Roman Hájek.

Viac o téme: VraždaTeloNález
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu