Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

NDS upozorňuje na práce na D1 pred Sencom aj na hraničnom priechode D4 Jarovce

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje vodičov počas najbližších dní na možné dopravné obmedzenia súvisiace s pokladaním nového asfaltu na diaľnici D1 pred Sencom v smere do Bratislavy a na hraničnom priechode D4 Jarovce. Informovali o tom z odboru marketingu a komunikácie NDS.

Práce sa týkajú vozovky diaľnice D1 na úseku Senec - Trnava v ľavom jazdnom páse v smere do Bratislavy na približne 35. kilometri. Ide o takmer polkilometrový úsek. Rekonštrukciu tohto úseku by mali ukončiť v nedeľu (7. 7.) popoludní.

archívne video

NDS podpísala zmluvu na výstavbu úseku R4 Prešov - severný obchvat, II. etapa (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Nový asfaltový povrch položia aj na diaľnici D4 na hraničnom priechode Jarovce - križovatka Jarovce v smere do Bratislavy na približne prvom kilometri v oboch jazdných pásoch. "Počas obidvoch opráv bude odfrézovaná pôvodná vozovka a následne položená nová asfaltová vrstva," dodali z NDS. Práce pri Jarovciach sa budú vykonávať etapovito. Ich začiatok je plánovaný na pondelok (8. 7.) ráno, skončiť by mali v piatok (12. 7.) hodinu pred polnocou. Doprava bude vedená vo voľných jazdných pruhoch.

Viac o téme: D1JarovceSenecD4Národná diaľničná spoločnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu