Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

V Námestove chytili policajti štyroch mladistvých pod vplyvom alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NÁMESTOVO - Počas policajnej akcie v Námestove v uplynulých dňoch policajti chytili štyroch mladistvých pod vplyvom alkoholu. Nafúkali do jedného promile. V pondelok o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

"Akcia bola zameraná najmä na dodržiavanie zákazu predaja a podávania alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov i kontrolu dodržiavania verejného poriadku. Tiež na pátranie po omamných a psychotropných látkach, po hľadaných a nezvestných osobách či veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti," konkretizovala hovorkyňa s tým, že počas akcie policajti skontrolovali 61 mladistvých.

archívne video

Mladá vodička šoférovala pod vplyvom alkoholu: Jej spolujazdkyňa nafúkala ešte viac (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Kremeňová dodala, že všetky zistené prípady oznámia odboru sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Súčasne ich postúpia aj na obecný, respektíve mestský úrad v mieste trvalého bydliska mladistvých. "Akcie tohto druhu bude polícia v nepravidelných intervaloch vykonávať aj naďalej v pôsobnosti celého Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline," upozornila Kremeňová.

Viac o téme: AlkoholMladistvíNámestovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu