Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Mrazivá spoveď expartnera zavraždenej tehotnej Moniky († 32)! Čo sa v osudný deň stalo? Po chlapca prišla polícia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Facebook/M.L.)

SLÁDKOVIČOVO - Šokujúce detaily brutálne vraždy Moniky († 32). Jej partner zo Srbska, s ktorým čakala malé dieťa, ju chladnokrvne bodol do brucha. Potom si siahol na život. Monikin expartner, s ktorým má staršieho syna, prehovoril o osudnom dni. Čo sa vlastne dialo?

Monika žila so svojim novým partnerom zo Srbska v rodinnom dome v Sládkovičove len pár rokov. Spoločne sa dali dokopy potom, ako sa rozišli s otcom jej staršieho 14-ročného syna. Dom si podľa Nového času kúpili s tým, že tam spoločne začnú nový život a všetko nasvedčovalo tomu, že to tak aj bude. Monika totiž bola v radostnom očakávaní nového potomka. 

V osudný deň v utorok sa však mala so svojim partnerom dopoludnia pohádať. Muž zo Srbska preto odišiel z domu a vrátil sa až neskôr. Čo sa však stalo za zatvorenými dverami je nateraz záhadou. Polícia sa snažila Moniku kontaktovať po tom, ako jej partnera našli mŕtveho. Muž totiž skočil pod vlak. To ešte netušili, že Moniku o malú chvíľu nájde jej 14-ročný syn s ťažkými zraneniami. 

Mrazivá spoveď expartnera zavraždenej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/M.L.)

Syna mala z predošlého vzťahu. „My sme spolu neboli už nejaký čas, ale mali sme veľmi pekný vzťah. Syna sme mali v striedavej starostlivosti. Týždeň bol u mňa a týždeň u maminy,“ upresnil Monikin partner pre Nový čas. 

Po chlapca prišla polícia 

Chlapec sa mal vracať zo školy, keď pri bránke čakali policajti. „Bol pri bránke, keď tu už boli policajti. Pýtali sa ho na maminu, ktorej chceli oznámiť, že jej partner je mŕtvy. Syn išiel do domu a tam našiel mamu mŕtvu,“ opísal strašné chvíle osudného dňa. Keď úbohý chlapec uvidel svoju mamu okamžite zavolal políciu, ktorá čakala vonku. 

Napriek obrovskej snahe všetkých záchranných zložiek jej však už nedokázali pomôcť a Monika napriek tomu umrela. „Chlapec bude teraz u mňa a, samozrejme, je zronený z toho, čo sa udialo,“ uzavrel otec. 

Prípadom sa už zaoberá polícia. „Prípad tragickej udalosti si prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V súvislosti s mužom, ktorý bol nájdený bez známok života v blízkosti koľajiska, vec riešime ako prečin usmrtenia,“ napísala trnavská polícia. Kriminalisti vyhodnocujú a analyzujú všetky získané informácie. „V danej veci budú prebiehať viaceré znalecké dokazovania, a preto nie je v súčasnosti možné poskytovať žiadne čiastkové informácie.“ 

Viac o téme: VraždaMonikaSládkovičovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu