Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

EXpolitik influencerom! Chce odhaliť tajnosti a pikatnosti našich najmocnejších! Prvé VIDEO je z vlády

Peter Pčolinský Zobraziť galériu (2)
Peter Pčolinský (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Bývalý poslanec Národnej rady Slovenskej republiky včera oficiálne úplne odišiel z politiky. Ukončil už aj svoje členstvo v mimoparlamentnom hnutí Sme rodina. Teraz sa chce stať influencerom. Založil si známu spoplatěnnú platformu herohero, kde plánuje zverejňovať zákulisie politiky, ktoré nikdy nemalo ísť na verejnosť.

Peter Pčolinský, ktorý pôsobil ako poslanec Národnej rady Slovenskej republiky v rokoch 2016-2023 a v rokoch 2022-2023 ako podpredseda NRSR, šokoval svojim nedávnym rozhodnutím vystúpiť z mimoparlamentnej strany Sme rodina. "Bývalý poslanec a podpredseda hnutia Peter Pčolinský dňa 21. mája požiadal o ukončenie členstva v hnutí Sme rodina a na základe tejto žiadosti mu bolo členstvo ukončené dňa 22. mája," uviedlo včera hnutie na sociálnej sieti.

Zdá sa, že jeho politické ambície tak úplne skončili a plánuje sa dať na dráhu influencera. Založil si totiž platformu herohero. "Založil som účet na herohero, kde chcem postupne pridávať rôzne fotky, rôzne videá, možno nejaké nadávky a chcem sa najmä občas vyjadriť k tomu, čo rozprávajú niektorí politici, pretože keď čítam a počúvam vyjadrenia niektorých mojich bývalých v úvodzovkách koaličných partnerov, tak chce sa mi zvracať. Jedno hovoria a pritom viem, že realita je niekde úplne inde. To znamená, že budem ich konfrontovať s tým, že čo tvrdia a ako to naozaj v skutočnosti je alebo bolo. Pretože v poslednom čase tých podnetov je strašne veľa," informoval o tom Peter Pčolinský na svojom Instagrame.

Platforma hero hero je zameraná na tvorcov, ktorý vďaka nej môžu  zdieľať svoj obsah, komunikovať so svojimi fanúšikmi a pomocou toho zarábať peniaze. Peter Pčolinský na svojom herohero plánuje zdieľať najmä zákulisie politiky, ktoré sa nemalo nikdy dostať na verejnosť. "Chcete mať veľmi zaujímavé fotky, veľmi zaujímavé videá a ďalšie veci, tak sa prihláste na herohero, kde tento kontent budem postupne pridávať a myslím si, že bude to veľmi zaujímavé. Pretože sú to veci, ktoré neboli nikdy zverejnené, ktoré ste sa nikde nemohli dočítať a veci, ktoré neboli nikdy publikované a nikdy sa ani nemali dostať na verejnosť," dodal Pčolinský vo svojom videu na sociálnej sieti. V súčasnosti je členstvo na jeho platforme spoplatnené 9eur za mesiac a má 17 odberateľov.

EXpolitik influencerom! Chce odhaliť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: herohero.co)

Dokonca zverejnil na Instagrame aj ukážku svojej tvorby. Na videu je vidieť len bývalého predsedu vlády Slovenskej republiky Eduarda Hegera ako sa smeje na nejakej piesni.

Viac o téme: PolitikPeter PčolinskýInfluencerHerohero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu