Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Dramatická jazda mladíka bez vodičáka! Opitý skončil v priekope

 Opitý mladík skončil s autom v priekope
Opitý mladík skončil s autom v priekope (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

MICHALOVCE - Polícia obvinila mladíka z okresu Michalovce, opitý skončil s autom v priekope a navyše jazdil na cudzom aute bez súhlasu majiteľa a bez vodičského oprávnenia. O prípade informovala Policajný zbor Košického kraja na sociálnej sieti s tým, že nezodpovedný vodič havaroval v utorok (21. 11.) v obci Šamudovce, okres Michalovce.

archívne video


Čo sa to deje? Ďalší opitý vodič za volantom: Nafúkal viack ako 1,5 promile (Zdroj: Fb/Polícia SR-Prešovský kraj)

"Nezodpovedný 22-ročný mladík viedol večer osobné motorové vozidlo v obci Šamudovce a svoju jazdu nezvládol. Po prejdení pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky a pri jednom z rodinných domov zišiel z cesty do priekopy," uviedla polícia. Bezprostredne po dopravnej nehode bol vodič podrobený dychovej skúške, ktorá potvrdila prítomnosť alkoholu v jeho dychu. Nafúkal 2,65 promile.

 

MLADÍK SI PORIADNE ZAVARIL. ŠOFÉROVAL OPITÝ NA CUDZOM AUTE BEZ SÚHLASU MAJITEĽA, BEZ VODIČSKÉHO OPRÁVNENIA A SKONČIL V...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Thursday, November 23, 2023

Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil. Muža policajti obmedzili na osobnej slobode a putoval do policajnej cely. "Michalovskí dopravní policajti už 22-ročného mladíka obvinili z trestných činov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla, za ktoré mu hrozia až dva roky vo väzení a o jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd," dodáva polícia.

Viac o téme: AlkoholPriekopaPolícia MichalovceAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu